<

Disclaimer


VGMK Adviesgroep besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. VGMK Adviesgroep kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht
VGMK Adviesgroep geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiŽren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan VGMK Adviesgroep verstrekt, worden opgenomen in de database van VGMK Adviesgroep. Deze gegevens worden door VGMK Adviesgroep gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van VGMK Adviesgroep valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

Contact


VGMK | Adviesgroep

Adres:
Beethovenlaan 17
4462 JC Goes

Tel:
0113-211505
GSM:
06-24507514
Mail:
info@vgmkadviesgroep.nl

KvK: 22059128
ABN-AMRO: 414544307