<

VCA, VCU en ISO certificering behalen bij VGMK Adviesgroep


Opdrachtgevers hanteren VCA certificering steeds vaker om inzicht te krijgen in de veiligheid en milieuprestaties van hun onderaannemers.
Het VCA systeem is verder een hulpmiddel om de gezamenlijke zorg van opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van veiligheid vast te leggen en te beheersen.

Het certificatieniveau is afhankelijk van de werkzaamheden die een bedrijf uitvoert. Er zijn drie certificatieniveaus; VCA* (één ster), VCA** (twee sterren) en VCA Petrochemie.

VCA* is in principe bedoeld voor onderaannemers, VCA** voor hoofdaannemers en VCA –Petrochemie is een certificering die speciaal is bedoeld voor bedrijven die in de petrochemische industrie werkzaamheden verrichten aan installaties.

Inmiddels hebben meer dan 13.000 bedrijven in Nederland een VCA certificaat.

Het behalen van een VCA-certificering is voor een bedrijf van groot belang. De adviseurs van VGMK Adviesgroep bieden een VCA systeem aan dat zich onderscheidt van andere bureaus aangezien zij niet alleen assistentie verlenen bij het behalen van het VCA certificaat maar tevens behulpzaam zijn bij de daadwerkelijke invoering van alle processen. Onze adviseurs nemen u het werk graag uit handen en houden van een praktische aanpak.

VCA begeleiding


Ons adviesbureau heeft inmiddels vele bedrijven met succes begeleid tot VCA-certificering. Dit traject kan afhankelijk van uw medewerking snel worden afgerond.

VGMK Adviesgroep is bekend met de werkwijze van diverse certificatiebureaus en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Dit kan u flinke kostenbesparingen opleveren.

Wij kunnen u na een vrijblijvend bedrijfsbezoek een scherpe prijs aanbieden. Neem voor referenties of een offerte contact op met een van onze adviseurs!

Risico inventarisatie


Klik hier voor meer informatie.

Contact


VGMK | Adviesgroep

Adres:
Beethovenlaan 17
4462 JC Goes

Tel:
0113-211505
GSM:
06-24507514
Mail:
info@vgmkadviesgroep.nl

KvK: 22059128
ABN-AMRO: 414544307