<

VCU certificering


VCU staat voor Veiligheids en Gezondheids Checklist Uitzend- en detacheringsbureaus.
De VCU checklist is een norm die gebruikt wordt als doorlichting- en screeningsysteem ten behoeve van uitzend- en detacheringsbureaus die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten.

Het Centraal College van Deskundigen is verantwoordelijk voor het actueel houden van de VCU-checklist. Inmiddels hebben wij te maken met de versie 2011/05.

Een VCU-certificaat is bedoeld voor uitzend- en detacheringbureaus die personeel leveren aan bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico of werken in een risicovolle omgeving. VCU legt tegenwoordig meer de nadruk op de veiligheid van de uitzendkracht dan de interne procedures van het uitzendbureau.

Het behalen van een VCU-certificering is voor een bedrijf van groot belang. De adviseurs van VGMK Adviesgroep bieden een VCU-systeem aan dat zich onderscheidt van andere bureaus daar zij niet alleen assistentie verlenen bij het behalen van het VCU certificaat maar tevens behulpzaam zijn bij de daadwerkelijke invoering van het systeem.

Onze adviseurs nemen u het werk graag uit handen en houden van een praktische aanpak. Het VCU-systeem wordt volledig op maat verzorgd. VGMK Adviesgroep kent de werkwijze van diverse certificatiebureaus en helpt u met het maken van de juiste keuze. Dit kan u enorme kostenbesparingen opleveren.
Wij hebben inmiddels vele bedrijven met succes begeleidt tot VCU-certificering. Onze adviseurs werken landelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

VCU begeleiding


VGMK Adviesgroep begeleidt uw organisatie van a tot z bij het behalen van uw VCU certificatie.Wij stellen een VCU handboek op en zorgen ervoor dat we samen met u de benodigde bijlagen doormiddel van een aantal sessies correct invullen. Onze consultants hebben jarenlange ervaring op het gebied van VCA, VCU en ISO certificering.
We zijn u dan ook graag van dienst.
Ga naar onze contactpagina om meer informatie of een offerte aan te vragen.

Contact


VGMK | Adviesgroep

Adres:
Beethovenlaan 17
4462 JC Goes

Tel:
0113-211505
GSM:
06-24507514
Mail:
info@vgmkadviesgroep.nl

KvK: 22059128
ABN-AMRO: 414544307