VGMK Adviesgroep is al meer dan 10 jaar specialist in de begeleiding van VCA en ISO trajecten. Onze pragmatische instelling zorgt voor een bewezen aanpak.


Over ons


VGMK Adviesgroep is een adviesorganisatie uit Zeeland. Onze adviseurs onderscheiden zich door helder en doelgericht advies te geven en u zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven als het gaat om VCA certificering en ISO certificering.
12

jaar actief

Peter van der Elst


Geboren als Leidenaar woon ik alweer een jaar of 15 in Zeeland. Na afgeronde studies logistiek management, technische bedrijfskunde en veiligheidskunde ben ik in 1998 bij een landelijk opererend Adviesburo begonnen als medewerker binnendienst. Vervolgens was de weg naar buiten zo gemaakt. In 2006 VGMK Adviesgroep opgericht. Inmiddels hebben wij meer dan 100 bedrijven begeleid voor VCA of ISO certificering, voornamelijk in de bouwsector, industrie, maritieme sector en zakelijke dienstverlening. De situatie bij de klant kan ik door mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen op een eenvoudige wijze vertalen en opnemen in een kwaliteitmanagementsysteem. Ik ben pragmatisch ingesteld en houd niet van wolligheid, stroperigheid en vergadercultuur. Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid nemen leiden tot succes.

Kees Neele

Als adviseur stel ik mij graag zo persoonlijk mogelijk op. Mijn doel is om u optimaal te begeleiden in het verzorgen van alle benodigde documenten. In een aantal sessies doorlopen we het handboek en de bijlagen.
Refererend aan de gehouden (interne) audit weet u precies welke werkzaamheden gedaan moeten worden. Doel is om beslagen ten ijs te komen bij de certificering van uw organisatie. Ik maak graag kennis met u!

Ankie van Gorsel

Adviseur VCA