VGMK Adviesgroep is al meer dan 10 jaar specialist in de begeleiding van VCA en ISO trajecten. Onze pragmatische instelling zorgt voor een bewezen aanpak.


Over ons


VGMK Adviesgroep is een adviesorganisatie uit Zeeland. Onze adviseurs onderscheiden zich door helder en doelgericht advies te geven en u zoveel mogelijk administratief werk uit handen te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven als het gaat om VCA certificering en ISO certificering.
12

jaar actief

Peter van der Elst


Geboren als Leidenaar en woon al weer een jaar of 15 in Goes. Na studies Logistiek Management, Technische Bedrijfskunde en Veiligheidskunde ben ik in 1998 bij een landelijk opererend Adviesburo gaan werken als medewerker binnendienst. Vervolgens was de weg naar buiten zo gemaakt. Inmiddels heb ik meer dan 200 bedrijven bezocht en begeleid voor diverse certificeringen, voornamelijk in de bouwsector, industrie, maritieme sector en zakelijke dienstverlening. Door mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen bij de klant, kan ik hun situatie op een eenvoudige wijze vertalen en opnemen in een kwaliteitmanagementsysteem. Daarbij denk ik in oplossingen vanuit de situatie bij de klant. Ik ben pragmatisch ingesteld en houd niet van wolligheid, stroperigheid en vergadercultuur. Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid nemen leiden tot succes.

Kees Neele

Als adviseur stel ik mij graag zo persoonlijk mogelijk op. Mijn doel is om u optimaal te begeleiden in het verzorgen van alle benodigde documenten. In een aantal sessies doorlopen we het handboek en de bijlagen.
Refererend aan de gehouden (interne) audit weet u precies welke werkzaamheden gedaan moeten worden. Doel is om beslagen ten ijs te komen bij de certificering van uw organisatie. Ik maak graag kennis met u!

Silvia van der Sterren

Silvia is onze rots in de branding en doet veel werkzaamheden achter de schermen